Winkelmand

The ultimate shopping experience

Hey Fashionista! Sluit je ogen…heel even maar… Ik wil je meenemen naar de wereld van Hip&Go. Een plek waar er gekletst, gekeuveld, gediscussieerd en geschaterlacht wordt. Waar er kleding gepast wordt, waar er vreugde dansjes gedaan worden en waar de muziek meestal net een tandje harder gezet wordt.

Inspiratiebom voor al je zintuigen!

Een plek waar het borrelt, bruist en gezelligheid geen tijd kent. Een plek die voor iedere fashionista een walhalla is; het ruikt naar ongerepte ochtenddauw, het klinkt naar de allermooiste zonsondergang, je lievelingsmuziek altijd gedraaid wordt en je hart een gelukssprongetje maakt van al het moois dat er in de rekken hangt. Een inspiratiebom voor al je zintuigen!

  Onze mode paradijsjes

  En….dan hebben we het nog niet eens over de toffe collecties gehad: hip, tijdloos, draagbaar en met een rauw randje en een boho sausje! De 2 allergezelligste eilandjes van heel Brabant; onze trots, onze mode paradijsjes, onze winkels waar we jou oh zo graag in de watten leggen! Wees welkom en we maken er samen een ultimate shopping experience van!

  Oisterwijk : Dorpsstraat 35
  Breda : Ginnekenweg 314

   Vier het leven met Hip&Go

   Waar sommigen ons slechts als een kledingwinkel zien, zien wij ZO VEEL meer. Het is een way of life… Hip&Go zorgt voor het gevoel van warmte en vrijheid zoals het zonnetje je die kan geven. Als ik zeg het ‘Ibiza gevoel’, begint het bij jou dan ook te kriebelen? Wie kent het niet, het magische eiland? Want ondanks dat het zonnetje hier misschien niet altijd schijnt, leef jij dé bohemian lifestyle. Hip&go heeft dan ook alles in huis om van iedere dag een zonnige dag te maken inclusief dat stukje magie.

   For those who know it’s not just about the clothes, it’s the ultimate shopping experience!

    Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.