Winkelmandje

Over ons

Say Hi to your new addiction!

Voor wie ons al kent van de tofste boutiques uit Brabant en onze alles-aan-de-hand social media accounts was niet meer de vraag of we een online shop konden starten… Nee de vraag was wanneer?! Hip&Go is dé shopverslaving van menig Nederlands powervrouw. 

Naast onze 2 boutiques in het oh zo mooie Brabant aan de Dorpsstraat 35 in Oisterwijk en aan de Ginnekenweg 314 in Breda,is onze kleding nu voor al het Nederlands vrouwelijk schoon in een paar simpele kliks beschikbaar. Bij Hip&Go werken iedere dag de meest gepassioneerde en getalenteerde stylisten in de fashion branche. Wij zien onze klanten als trouwe fans en verleggen daarom graag iedere dag onze grenzen met onze social media content om jullie iedere dag op de hoogte te houden van alle nieuwe collectie die voor jullie in de rekken klaar hangt en nu ook online te shoppen is.

Al sinds 2010 creëren wij de ultimate shopping experience voor de powervrouw die net als wij helemaal super duper happy worden van outfits geïnspireerd door de meest kleurrijke culturen. Van Ibiza en Marrakesh tot Saint-Tropez, we LOVE it! Wanneer jij met een voet in onze boutique staat, voel je je meteen thuis en waan je je in een ware Fashion Walhalla. Wij prikkelen al jouw zintuigen maar vooral jouw fashion senses. Be you, be happy, be colorful en shine! Catch your flow at Hip & Go!

In onze leukste winkels van Brabant hebben wij maar 1 regel: ervoor zorgen dat iedere vrouw er nog knapper uit gaat zien dan ze al is. Het mooiste dat je kunt dragen is die enorme Smile, maar die tover je natuurlijk pas echt tevoorschijn wanneer je van top tot teen in onze collectie gekleed bent. Knapper dan knap maken we jou en hipper dan hip. Want iedere dag vullen we onze collectie aan met de nieuwste parels. En eindelijk, kunnen we ons nu ook de meest kleurrijke webshop van Nederland noemen. De nieuwe shopverslaving voor alle fashionable babes en trendsetters.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.