Winkelmand

Find your flow by hip and go!

Not a 9 to 5 but a career for life! 

Werken bij Hip&Go bestaat niet, het is voor ons enorm belangrijk dat jij je passie kan volgen en hiermee je carriere kan opbouwen. Een nieuw avontuur dat je overal kan brengen. Dit omdat we net als jij op weg zijn naar grotere dingen. 

Met de juiste flow kan jij met ons meebouwen aan de leukste winkel/webshop voor vrouwelijk Nederland. Voor jou betekent dit dat geen dag hetzelfde zal zijn. Geen 9 to 5 achter een bureau maar rennen van een shoot, naar de winkel en weer terug naar kantoor! Maar ook dat er eindeloze mogelijkheden zullen zijn om de leiding over je toekomst te nemen en het leven op te bouwen waar je van droomt. 'Self made' binnen ons mooie bedrijf is waar wij naar streven en jou graag bij ondertseunen. Hoe dat er ook uitziet, team Hip&Go ondersteunt jou in de juiste flow. 

flow jij over met ambitie in welke vorm dan ook? Dan kunnen we een perfecte match zijn! Stuur je open sollicitatie (video, brief, tiktok, whatever dit laten we aan jou, wees creatief, catch that flow honey!) naar: werken@hipengo.nl!

Catch your flow? HIP&GO!

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.