Winkelmand

Let's go back to the 90's Babes! Want de iconische denim on denim look is terug van weggeweest. Helemaal stylish à la Britney Spears en Justin Timberlake, maar dan in een modern jasje gestoken. Van denim jeans tot denim jasjes, let's go go GO!

Bij Hip&Go zijn we niet vies van glitter en kleur, verwacht dan ook geen standaard denim items. Maar je nieuwste denim favorites waarmee jij uiteraard de show steelt! Let's shop some denim on denim...

Guuuurls!! Life's too short to wear boring clothes. De standaard spijkerjasjes hebben we wel gezien. Go the Hip&Go Way, catch your flow met onze gepimpte spijkerjasjes met borduursels, printjes, glitter en steentjes. Wat het mag HE-LE-MAAL over de top. It's your time to sparkle honey!

Spijkerjasjes

  Jeans zijn tijdloos. Een basic paar jeans kun je AL-TIJD en O-VE-RAL mee combineren. Geen inspiratie voor je outfit? Een basic paar jeans is het antwoord. But girls... do we wanne be basic? Begrijp ons niet verkeerd, er is niks mis met basic. Maar als we ook kunnen kiezen voor glitter, glamour en sparkle, dan is de keuze voor ons snel gemaakt. En babes, onze jeans zijn anything but basic!

  Jeans

  All things denim... want het houdt niet op bij een spijkerbroek of een spijkerjasje. Wij volgen niet alleen de laatste trends... we CREATE them! Dus wil jij helemaal hot en happening zijn en rondlopen in de nieuwste trends? Go denim... all the way! Een jurk van spijkerstof of een maxi skirt van denim, we know what's up girls.

  All things denim

   Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.