Winkelmand

Spring’23 trends

03 MAART 2021

Als we de trends van komend seizoen kort moeten omschrijven; helemaal VA-VA-VOOM! Wij hebben de trends voor de Lente van 2023 voor jou op een rijtje gezet. En wees voorbereid want het is nog GROTER, meer KLEUR en nog meer GLAMOUR dan je al van ons gewend bent. Go check it out beauty!

Wil je deze trends live bewonderen, kom dan langs in onze fashion walhalla’s!
Dorpsstraat 35, Oisterwijk
Ginnekenweg 314, Breda

Mooi in metallic

Metallic kleuren… we love it! Deze trend zagen we afgelopen jaar al af en toe langskomen, maar babes, it’s here to stay! Want vanaf deze lente is deze trend niet meer weg te denken en zul je het werkelijk overal voorbij zien komen. Een opvallende broek of jasje in een metallic kleur mag dus echt niet in jouw garderobe ontbreken. Wat dacht je van een metallic paarse broek, of een goud en zilver jasje. Is deze trend misschien nog iets too much voor jou? Voeg ‘m dan als een subtiele hint aan je outfit toe door een prachtige tas in een metallic kleur.

Mooi in metallic

Pretty in pastels!

Pretty in Pastels maakt een flinke comeback! spring '23 here we come!

Het heeft even geduurd maar de zachte kleuren komen ein-de-lijk weer terug dames! Onze bestseller dress hebben we daarom ook deze lente in alle pastels die je je maar kan wensen! 

Pretty in pastels!

comfy queens!

(vooral niet) thuis-pakken! Onze huispakken staan erom bekend dat je er vooral niet in thuis hoeft te blijven, we trekken de comfy feel door in pantalons, skinny's en jogging broeken. Wherever you go, comfy is the only way to (hip & ) go!

comfy queens!

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren.